​Døgnservice 

Kloaktilslutning og kloakering for private

​Søger du en kompetent kloakmester til kloaktilslutning og kloakering for private, er vi hos Entreprenør Jens Olsen specialister med mere end 15 års erfaring inden for alle former for kloakservice. Er du ved at bygge ny bolig, skal dine vand- og kloakledninger tilsluttes det kommunale kloaknet. Her kan vi hjælpe.

Hos os er det altid selv mester, der kommer ud og kigger på opgaverne samt udarbejder et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi er et yderst kvalitetsbevidst kloakfirma, som har stort fokus på at levere håndværk i høj kvalitet, der giver langtidsholdbare løsninger. Har du brug for en autoriseret kloakmester til kloaktilslutning og kloakering, er vi parate til at løfte opgaven.

Kloakering og kloaktilslutning med døgnservice

Når det kommer til generel kloakering - altså etablering af et nyt kloaksystem og tilslutning heraf, er det helt essentielt, at dette udføres i overensstemmelse med et lovpligtigt kvalitetssikringssystem. Dette er et krav, man som forbruger kan kræve at få dokumentation for af sin kloakmester.

Vi er her for vores kunder, når de har behov for det. Derfor tilbyder vi naturligvis døgnservice og har et klart princip om, at en aftale er en aftale. Derfor kan du roligt regne med, at vi kommer til tiden og er færdige til den tid, vi har lovet dig. Og så er prisen på tilbuddet naturligvis det, du skal betale - ikke mere.

Få et uforpligtende tilbud på kloaktilslutning

Står du og mangler en kloakmester til kloaktilslutning eller andre kloakeringsopgaver, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 22 67 06 05 eller sende en e-mail til jens@ent-jo.dk.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Entreprenør Jens Olsen ApS

CVR: 35519696

Adresse

Lille Dalbyvej 2A 

4140 Borup 

​Kontakt

​​Tlf.: 22 67 06 05

E-mail: jens@ent-jo.dk