​Døgnservice 

Kloakseparering for private boligejere

​Hos Entreprenør Jens Olsen i Borup ved Køge tilbyder vi kloakseparering for private boligejere, som ønsker at adskille spildevand fra husholdningen og regnvand, således, at de ikke benytter samme kloakledning, men hver sin. Har du en ældre bolig, eller skal du til at bygge nyt hus, kan vi være behjælpelige med kloakserparering.

Som autoriseret kloakmester har vi gennem  mere end 15 år hjulpet private med kloakservice af forskellige karakter. Vi er et kompetent team af fagspecialister, der altid leverer et godt stykke håndværk, så du får adskilt din kloak i to dele til regnvand og spildevand. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os ved behov.

Professionel kloakseparering med døgnservice

Hos os er en aftale altid en aftale. Vi kommer til aftalt tid, og du kan altid regne med, at vi er færdige som aftalt. Prisen er naturligvis også altid den, som fremgår af det tilbud, du får indledningsvist. Det er mester selv, der kommer for at foretage en vurdering af din opgave samt giver dig et uforpligtende tilbud

Vægter du godt kvalitetshåndværk højere end noget andet, er vi det rette kloakfirma til dit projekt. Det er vigtigt at have velfungerende kloakker, hvorfor det betaler sig at få det udført korrekt første gang. Opstår der mod forventning eventuelle problemer på sigt, har vi døgnservice, der kan hjælpe dig ved akutte behov.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om, hvad kloakseparering kan gøre for dig, er vi parate til at hjælpe. Du kan kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 22 67 06 05, eller send en e-mail til 

jens@ent-jo.dk.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Entreprenør Jens Olsen ApS

CVR: 35519696

Adresse

Lille Dalbyvej 2A 

4140 Borup 

​Kontakt

​​Tlf.: 22 67 06 05

E-mail: jens@ent-jo.dk