​Døgnservice 

Belægning​

​Brolægger med sans for design​

Synes du, at der skal ske forandringer i din have eller indkørsel? Så kan vi hos Entreprenør Jens Olsen i Borup nær Køge, Roskilde og Ringsted hjælpe dig. Her får du en brolægger af høj kvalitet med smag og sans for design, kreativitet og ikke mindst godt håndværk. Vi har fungeret som brolægger for mange privatpersoner gennem tiderne, og vores erfaring er derfor stor.


Vi er din brolægger

Om sommeren er der ikke noget mere skønt end at sidde udenfor og nyde det gode vejr. Ofte gøres dette på ens terrasse eller i haven, men synes du efterhånden, at din have er blevet trist at se til, så frygt ikke. Vi kan hjælpe dig med at få den perfekte have.

​Ønsker du en have med et bestemt mønster, nogle helt bestemte fliser eller har du et tredje ønske, så lad os hjælpe dig. Vi har stor erfaring med belægningsarbejde, og kan klare alle former for lægning af fliser, hvad end der er tale om fliser, kvadratiske, rektangulære eller noget helt fjerde. Samtidig kan vi ordne buskadser for dig, hvis du ønsker flotte stenbede omkring disse.

Hos Entreprenør Jens Olsen udfører vi alle tænkelige opgaver i forbindelse med nyanlæg og renovering af:

  • ​​Indkørsler
  • ​Terrasser
  • ​Støttemure og trapper
  • ​Vejanlæg og fortov
  • ​Parkeringsanlæg
  • ​Fugtsikring
  • ​Omfangsdræn

Materialerne kan være betonfliser, granit, løse sten eller kombinationer heraf - udført med smuk finish og akkuratesse.

Vi er altid klar med rådgivning om belægningens type, omfang og kvalitet, samt en faglig vurdering af behov for bærelagets opbygning.

​Kontakt Entreprenør Jens Olsen for at høre om mulighederne om belægning enten på telefon 22 67 06 05 eller send os en mail på jens@ent-jo.dk

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Entreprenør Jens Olsen ApS

CVR: 35519696

Adresse

Lille Dalbyvej 2A 

4140 Borup 

​Kontakt

​​Tlf.: 22 67 06 05

E-mail: jens@ent-jo.dk