​Døgnservice 

Nyanlæg af kloak med mere end 15 års erfaring

​Hos Entreprenør Jens Olsen i Borup ved Køge tilbyder vi nyanlæg af kloak for erhverv i høj kvalitet. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og har speciale i alle former for kloakservice. Vi er desuden autoriseret kloakmester og kan varetage såvel store som små opgaver og projekter i forbindelse med nybyg.

Det er vigtigt at sikre et velfungerende kloaksystem, således at der på sigt ikke opstår komplikationer. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på nyanlæg af kloak og tilbyder efterfølgende døgnservice.

Grundig og kompetent nyanlæg af kloak

Søger du en kompetent og grundig kloakmester til nyanlæg af kloak, er vi parate til at eksekvere på opgaven. Vores mangeårige erfaring bidrager til, at vi har stor forståelse for, hvordan man ved nyeanlæg af kloak får det bedste resultat og et velfungerende kloaksystem de næste mange år.

En aftale er altid en aftale. Det vil sige, at vi altid kommer til tiden, er færdige til aftalt tid og til den aftalte pris. Det er mester selv, der kommer og giver et tilbud på din opgave, hvorfor du trygt kan henvende dig til os, hvis det er vigtigt for dig at få en kvalitets- og detaljeorienteret kloakmester, der er kompetent ud til fingerspidserne.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på nyanlæg af kloak i forbindelse med opførelse af en ejendom, kommer vi gerne forbi og tager en snak med dig om dine muligheder.

Du kan kontakte os på telefon 22 67 06 05 eller sende en e-mail til jens@ent-jo.dk. Så skal vi nok hjælpe dig.​

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Entreprenør Jens Olsen ApS

CVR: 35519696

Adresse

Lille Dalbyvej 2A 

4140 Borup 

​Kontakt

​​Tlf.: 22 67 06 05

E-mail: jens@ent-jo.dk