​Døgnservice 

Offentlig kloakering tilbydes til erhverv og forsyningsselskaber

Hos Entreprenør Jens Olsen i Borup ved Køge er vi specialister i offentlig kloakering. Vi har opført kloakker og kloaksystemer for erhverv og forsyningsselskaber i mere end 15 år og har bred erfaring som autoriseret kloakmester. Skal der etableres en ny kloak i forbindelse med nybyg, står vi til rådighed og kan lave det hele for dig.

Der skal ganske enkelt være et etableret kloaksystem, afløb og vandledninger til en bygning - uanset om den er privat eller offentlig. Dette er med henblik på at kunne aflede vand fra bygningen samt dræne i tilfælde af store regnmængder. Tag os med på råd allerede ved det indledende arbejde med et byggeprojekt, således at du får den optimale løsning.

Døgnservice på offentlig kloakering

Har du et forestående projekt, hvor der skal etableres offentlig kloakering, tilbyder vi rådgivning og vejledning. Vi er et kompetent kloakfirma, som kan udføre alle former for kloakservice og kører med døgnservice, så man altid kan komme i kontakt med en kloakmester i tilfælde af akutte behov ved eksempelvis tilstoppede kloakker og afløb.

Ønsker du et godt tilbud på offentlig kloakering, er det mester selv, der kommer ud for at give dig tilbuddet og vurderingen af, hvad der helt nøjagtigt skal laves. En aftale er altid en aftale hos os. Du kan derfor trygt stole på, at vi kommer til tiden, er færdige til tiden og til den aftalte pris.

Indhent et uforpligtende tilbud i dag

Vil du have en uforpligtende aftale og tilbud på offentlig kloakering, kan du kontakte os på telefon 22 67 06 05 eller sende en e-mail til jens@ent-jo.dk.​

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Entreprenør Jens Olsen ApS

CVR: 35519696

Adresse

Lille Dalbyvej 2A 

4140 Borup 

​Kontakt

​​Tlf.: 22 67 06 05

E-mail: jens@ent-jo.dk