​Døgnservice 

Kloak TV-Inspektion

TV-inspektion er en billig og hurtig måde til afsløring af, hvad et problem skyldes – f.eks. skadedyr, sætningsskader eller slid.

Moderne TV-inspektion kræver en løsning, der leverer præcis den information, som kunden har brug for. Vi har gjort kundetilpasset TV-inspektion til en specialitet, der dækker ethvert behov hos forsikringsselskaber, boligselskaber.

Kloaktjek ved huskøb eller hussalg.

Går du med planer om at købe hus eller sælge det gamle?

Der er mange ting at tænke på, både som køber og sælger. Og en af de ting, som har stor betydning er husets tilstand.

For at sikre sig mod ubehagelige overraskelser kan man får lavet et huseftersyn og får udfærdiget en tilstandsrapport samt en elinstallationsrapport.

Det er en tryghed for både sælger og køber at få lavet huseftersyn og ved tegning af ejerskifteforsikring kan man sikre sig bedre mod udgifter til skjulte skader.

Men og det er et stor men, for huseftersynet dækker ikke alt!

Ifm. de nye regler for huseftersyn var et obligatorisk kloaktjek også til debat i kommissionen bag ordningen for nogle år siden, men desværre blev det ikke gennemført.

​Vores erfaringer viser et behov for et eftersyn af kloakken ifm. hushandler og derfor tilbyder vi - som autoriseret kloakmester - et Kloaktjek. Vi har oplevet alt for mange sager, hvor køber er blevet ubehageligt overrasket og tingenes tilstand under (gulv)overfladen.

Og mens ting som køkken og bad er synlige ting, som man oftest vurderer en eventuel udskiftning af, når budgettet ligges forud for det kommende huskøb. Så er kloakrenovering er sjældent med i budgettet, når folk vurderer, om de har råd til at købe ”drømmehuset”. Men i værste fald kan det gøre forskellen fra drøm til mareridt.

Når forsikringsselskabet ikke vil dække, så kan det blive en hård kamp, hvor man i sidste ende kan blive nødt til at betale mange penge, som man faktisk ikke havde budgetteret med, da handlen blev indgået.

Og på den måde at får du tjekket kloakken, inden du skriver under. Således vil eventuelle reparationer af kloakken kunne være et forhandlingsparameter i købssituationen - frem for en udgift eller i værste fald en sag, der ender i retten pga. en tvist, hvilket vi tit ser - alt for tit.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Entreprenør Jens Olsen ApS

CVR: 35519696

Adresse

Lille Dalbyvej 2A 

4140 Borup 

​Kontakt

​​Tlf.: 22 67 06 05

E-mail: jens@ent-jo.dk